Retour Beleid

 

Retourzendingen dienen vooraf kenbaar gemaakt te worden via Sofie@soinflow.nl.

Ons retourbeleid loopt tot 14 dagen.  Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

 

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt en in dezelfde staat zijn als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Om uw retourzending te voltooien, hebben we een aankoopbewijs nodig, stuur die mee met de retourzending.

 

Sieraden die op maat gemaakt zijn kunnen niet geretourneerd worden.

 

Elk item dat niet in originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist om een ​​reden die niet te wijten is aan ons, kunnen niet worden geretourneerd. Komt een product beschadigd terug, dan heeft de klant enkel recht op de restwaarde van het product. Bij schade worden de herstel kosten in rekening gebracht bij de klant.

 

 

Terugbetaling na retourzending

 

Zodra uw retour is ontvangen en geïnspecteerd is, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen.

Als alles in goede staat is ontvangen, wordt uw terugbetaling binnen 14 dagen verwerkt. De snelheid hangt mede af van het verkeer tussen de banken en/of creditcardbedrijven.

 

Als u geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dat dan eerst bij uw bank en / of creditcardmaatschappij. Het kan enige tijd duren voordat een terugbetaling is teruggeboekt.

Als u dat hebt gedaan en als u uw terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact op met sofie@soinflow.nl

 

Verzendkosten bij retourzending

 

U bent verantwoordelijk voor uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd.

Als u een terugbetaling ontvangt, worden de verzendkosten van uw retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling.

U wordt geadviseerd om een ​​traceerbare verzendservice te gebruiken, die een handtekening vereist bij aflevering of een verzendverzekering af te sluiten wanneer u uw artikel terug stuurt.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor het niet ontvangen van een geretourneerd artikel.